BKR Hypotheek

Een hypotheek ondanks een 'negatieve' BKR registratie

  • Uw droomhuis in zicht?

    Informeer ons en zie de mogelijkheden!

  • Gezinsuitbreiding?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan!

  • Achterstandscodering?

    Wij helpen u graag aan een hypotheek!

Vraag hier vrijblijvend een gratis hypotheek offerte aan!

Hypotheek rentes
De poll van December.
Heeft u schulden?

Ja, ik heb schulden

Nee, ik heb geen schulden

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Effectenhypotheek

Hypotheken vormen een vrij ingewikkelde materie, waardoor het niet gek is dat er veel onduidelijkheid over bestaat. In dit artikel zullen we je op de hoogte brengen van de effectenhypotheek. We gaan dieper in op de achtergrond van de effectenhypotheek, de vergelijking met de beleggingshypotheek en de voor- en nadelen die aan deze vorm van hypotheken kleven. Het aanbod aan hypotheken lijkt met de dag te groeien. Veel mensen verkiezen een eigen woning boven een huurwoning.

Banken Winst voor de bank
Hypotheken kunnen voor banken veel winst opleveren. Door middel van de rente die moet worden betaald, naast de aflossing, verdienen banken veel geld. Gedurende de looptijd betaal je veel geld aan de bank. Zij richten zich daarom op steeds meer specifieke doelgroepen, om een zo groot mogelijke klandizie te creëren. Het gevolg is dat er veel hypotheken worden ontworpen die maar weinig van elkaar verschillen. De verschillen zitten vaak in kleine dingen.

Effectenhypotheek Uitleg van de hypotheek
De effectenhypotheek komt opvallend veel overeen met de beleggingshypotheek. Bij de effectenhypotheek mag je echter wel zelf kiezen bij welk fonds je aansluit, wat bij de beleggingshypotheek niet het geval is. De effectenhypotheek gaat echter nog verder, want je draagt ook zelf de verantwoordelijkheid. Dat geldt niet alleen voor de betaling, maar ook voor aandelen en overige waardepapieren die gekocht worden. Jouw portefeuille valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Voordelen Waarom de effectenhypotheek?
De effectenhypotheek beschikt over voordelen wanneer je wat risico kunt lopen. Je krijgt volledige verantwoordelijkheid over beleggingen. Je kiest en bepaalt ook zelf welke stappen je zet. Dat vraagt om kennis, maar ook om tijd, aandacht en inzicht. Voor wie zich erin verdiept kan de effectenhypotheek nog veel meer opleveren dan je nodig hebt.

Inleg Hoeveel inleg betaal je?
Veel varianten van deze hypotheek geven je de mogelijkheid om extra in te leggen. Zo bestaat de optie dat je het rendement nog verder kunt verhogen. Of dit verstandig is, is je eigen keuze en verantwoordelijkheid. Dat geldt dus voor wel meer bij deze hypotheekvorm. Wanneer je over extra financiële mogelijkheden beschikt, kan het natuurlijk geen kwaad om dat extra in te zetten.

Advies bij afsluiten Vraag een adviseur of expert
Financieel deskundigen zijn goed in te zetten als je op zoek bent naar een hypotheek of als je vragen hebt over geldzaken in het algemeen, zoals de aflossing van je hypotheek. Een hypotheek is een belangrijke stap voor wie een huis wil kopen. Op internet zijn de meeste vormen van hypotheken terug te vinden. Ze bieden de mogelijkheid om kritisch te kijken. Voorwaarden verschillen per bank. Een tip is om een aantal vragen op papier te zetten, die je van belang vindt om te treffen bij je hypotheek. Mocht je nog belangrijke vragen hebben omtrent de effectenhypotheek, dan kun je het beste naar een onafhankelijke adviseur of expert stappen. Hij of zij zal samen met jou kijken naar de hypotheek die het beste bij je past.

Online Meer informatie
Uiteraard is er op het internet nog veel meer informatie over deze hypotheekvorm, en andere varianten te vinden. Het is goed om van deze hypotheken op de hoogte te zijn, zodat je weet dat je de juiste vorm hebt afgesloten.Copyright 2011 - 2015 ©