BKR Hypotheek

Een hypotheek ondanks een 'negatieve' BKR registratie

  • Uw droomhuis in zicht?

    Informeer ons en zie de mogelijkheden!

  • Gezinsuitbreiding?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan!

  • Achterstandscodering?

    Wij helpen u graag aan een hypotheek!

Vraag hier vrijblijvend een gratis hypotheek offerte aan!

Hypotheek rentes
De poll van December.
Heeft u schulden?

Ja, ik heb schulden

Nee, ik heb geen schulden

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Annu´teitenhypotheek

Het lijkt alsof er steeds weer nieuwe hypotheken op de markt worden gebracht. Deze vormen richten zich tot steeds specifiekere doelgroepen. Zodoende wordt het voor meer en meer mensen mogelijk om een hypotheek te nemen. Het bezitten van een eigen huis is erg in trek. Banken spelen daar dan ook niet voor niets graag op in, want voor hen valt daar weer veel winst te behalen. Hypotheken op maat vormen eerder regel dan uitzondering. In dit artikel willen we je meer informeren over een van de meest bekende en geliefde hypotheken aller tijden, namelijk de annuïteitenhypotheek.

Kenmerken Wat is de annuïteitenhypotheek?
De annuïteitenhypotheek is een oudere hypotheekvorm, waarbij de totale bruto maandlasten steeds weer gelijk zijn. Bij aanvang van de hypotheek zal over het algemeen meer aan rente betaald worden dan in de toekomst het geval is. Tevens wordt er minder afgelost. Maar naarmate de hypotheek vordert, zal er geld worden afgelost en wordt de rente lager.

Starters Geschikt voor starters
Vooral starters profiteren van de annuïteitenhypotheek. Wanneer zij een goede toekomst tegemoet gaan met betrekking tot hun inkomen is dat ook een heel goede hypotheek. Ook al zullen de bruto maandlasten gedurende lange tijd gelijk blijven, de netto maandlasten zullen wel aanzienlijk stijgen. Voor starters is dit geen probleem, omdat zij ook in hun salaris zullen stijgen. Wanneer zij gepast advies krijgen, zal de hypotheek meegroeien met hun salarisperspectieven.

Voordelen Waarom wel?
Een voordeel van de hypotheek zijn vooral de lage maandlasten aan het begin van de hypotheek. Zeker als je net een baan hebt, kunnen die lage maandlasten goed uitkomen. Je hebt immers al kosten genoeg. Een bijkomend voordeel is dat de annuïteitenhypotheek later makkelijk te veranderen is naar een vorm die beter bij je situatie past. Door een toename in je salaris blijft de annuïteitenhypotheek je volgen en kun je deze gewoon blijven betalen.

Nadelen Waarom niet?
De netto maandlasten nemen toe gedurende de looptijd. In het begin kun je de rente fiscaal aftrekken. Gedurende de aflossing van de hypotheek zal dat ineens stoppen. naast de annuïteitenhypotheek zijn er ook andere vormen van de hypotheek verschenen. We raden je bij dezen nadrukkelijk aan om ook daar eens goed naar te kijken. Mogelijk zit er een andere vorm van hypotheken bij die nog beter bij je situatie past.

Advies Een financieel expert inschakelen
Experts op het gebied van geldzaken kunnen helpen als je je oriënteert op de hypotheekmarkt of wanneer je vragen hebt over hypothecaire zaken, zoals de rente. Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke stap in je leven. Het is dus van het grootste belang om dit zo goed mogelijk aan te pakken. Een expert kan je daarbij helpen. Een expert op het gebied van geldzaken heeft daar doorgaans veel verstand van en kan je dan ook op de juiste en professionele wijze bijstaan. Samen bekijken jullie de beste opties.

´╗┐

Copyright 2011 - 2015 ┬ę