BKR Hypotheek

Een hypotheek ondanks een 'negatieve' BKR registratie

  • Uw droomhuis in zicht?

    Informeer ons en zie de mogelijkheden!

  • Gezinsuitbreiding?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan!

  • Achterstandscodering?

    Wij helpen u graag aan een hypotheek!

Vraag hier vrijblijvend een gratis hypotheek offerte aan!

Hypotheek rentes
De poll van December.
Heeft u schulden?

Ja, ik heb schulden

Nee, ik heb geen schulden

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Overzicht hypotheekvormen

Soms lijkt het alsof er dagelijks nieuwe hypotheekvormen op de markt verschijnen. Deze varianten lijken zich te richten tot specifieke personen en situaties. Op die manier is het voor steeds meer mensen mogelijk om een huis te kopen. Omdat er zoveel hypotheken zijn, behandelen we er in dit artikel een aantal. We beginnen met de aflossingsvrije hypotheek, vervolgens de beleggingshypotheek en de spaarhypotheek en tot slot bespreken we de groene hypotheek. Dit artikel sluiten we af met een tip rondom het vergelijken van meerdere hypotheken.

De aflossingsvrije hypotheek Voor wie geen aflossing wil betalen
Een aflossingsvrije hypotheek is een variant van hypotheken waarbij je alleen rente betaalt. iedere maand blijven de lasten dus erg laag. Daardoor houd je veel geld over voor andere dingen. Nadeel bij deze variant is dat je nooit volledig eigenaar van een woning zal worden. Maar veel mensen zien dat niet zozeer als een nadeel. Aflossingsvrije hypotheken kunnen in sommige gevallen goedkoper zijn dan een huurwoning.

De beleggingshypotheek Voor wie een gokje durft te wagen
De beleggingshypotheek is een vorm van hypotheken waarbij je door middel van beleggingen geld spaart voor de aflossing van de hypotheeksom. Een groot verschil met andere hypotheken is dat de beleggingshypotheek tussentijds niet wordt afgelost. Het risico bij de beleggingshypotheek is ook erg groot. Tegen het eind van de looptijd weet je vaak niet of je genoeg hebt gespaard om af te kunnen lossen. Als dat niet het geval is, zul je op zoek moeten naar een andere manier.

De spaarhypotheek Voor wie goed kan sparen
Een spaarhypotheek wordt ten alle tijden gekoppeld aan een spaarrekening. Aan de hand van die rekening spaar je maandelijks voor de aflossing aan het eind van de looptijd. Daardoor betaal je maandelijks inleg voor de rekening en rente.

De groene hypotheek Voor wie aan het milieu denkt
Om de duurzaamheid, waaronder duurzaam wonen, te bevorderen, stimuleert de overheid de groene hypotheek. Dit is een mooie vorm van hypotheken, gericht op duurzaamheid. Mensen die een nieuw huis kopen, of van plan zijn hun woning te renoveren om duurzaam en groen te kunnen leven, komen in aanmerking voor deze hypotheek.

Hypotheken vergelijken Welke hypotheek is de beste?
Experts op het gebied van geldzaken kunnen helpen als je zoekt naar hypotheken of als je vragen hebt over geldzaken in het algemeen, zoals de rente. Het is altijd aan te raden om hypotheken te vergelijken, alvorens een keuze gemaakt wordt. Zo kun je voor- en nadelen met elkaar vergelijken en bepalen of een hypotheek bij je past. Neem hier in ieder geval de tijd voor, want het is een belangrijke beslissing.

Hypotheekvormen:Copyright 2011 - 2015 ©